reklam

30.01.2008

Yazma Oyası Yemeni Oyası


bu yazma oyasının adı: kiraz oyası


yazma oyası,yemeni oyası




kırmızı yazma oyası.yeni doğum yapmış bayanlar daha fazla kullanır bu yazmayı.nedeni ise halk arasında albasması diye anılan bu olaydan korunmaktır amaçları.

oya örnekleri,oya örneği,yazma,yemeni oya örneği
yazma oyaları,yemeni oyaları,oya modelleri,oya modeli



4 yorum:

Kızıl dedi ki...

Merhaba, dantel vs tarzı el işi yapmayı sevmem yapamam da ama yazmalar o kadar hoş görünüyorkii kim örmüşse ellerine sağlık... Kolay gelsin

iclal dedi ki...

yazınız için teşekkür ederim.oya işlemesini bende çok seviyorum.rengarenk oyalar çok çok tatlılar.bendede bir tutkudur oya.mutlu ve renkli günler diliyorum........ :)

Adsız dedi ki...

örnekleriniz çok güzel.bayıldım doğrusu.benim sitemle banner değişimi yapmak istermisiniz.eğer isterseniz bir göz atın siteme.olumlu yada olumsuz bir cevap alabilirsem çok mutlu olurum.iyi akşamlar diliyorum efendim.

www.goznurumodelleri.blogcu.com

iclal dedi ki...

meraba www.goznurumodelleri.blogcu.com mesajınızı aldım.sitenizi inceledim sizin sitenizde çok güzel ve içerikli.link değişimi teklifinize olumlu bakıyorum.yalnız sizin sitenizde dort siteler bölümü yok sanırım.dost siteler bölümü açarsanız oraya benim linkimi (DANTEL OYA ÖRNEKLERİ) Olarak ekleyebilirsiniz.ben sizin linkinizi Dost Siteler II bölümüne ekliyorum. görüşmek üzere başarılar diliyorum.

http://dantel-yap.blogspot.com/