reklam

27.01.2011

Yazma örnekleri

Yazma örnekleri 'ni büyütmek için resmin üzerine tıklayınız




26.01.2011

Yeni lif örnekleri

lif örnekleri 'ni büyütmek için resmin üzerine tıklayınız .
İstediğiniz modelleri aysec_80@hotmail.com adresiyle irtibat kurarak temin edebilirsiniz. dört adet çok güzel lif modelleri







25.01.2011

vitrin danteli örnekleri 16

vitrin dantelleri 'nin büyük halini görmek için resme tıklayınız.
Seher hanımın çeyizinden vitrin dantelleri .dokuz tane altıgen dantelin birleşimi sonucu güzelbir dantel ortaya çıkıyor.herbirinin ortasındaki yıldızlar çok hoş




22.01.2011

Dantel örnekleri havlu danteli

halkalı yapılan dantelleri herzaman sevmişimdir.sanırım birazdaha düzgün bir iş çıkıyor ortaya.dantel kendini gösteriyor.

sipariş üzerine istenilen renkte istenilen sekilde itinayla yapılır cok değil sadece 25 tl.....kurdelebenimisim@hotmail.com burdan ulaşabilirsiniz

21.01.2011

Oya örnekleri kurdela oyası

çok güzel bir görüntü,çok güzel bir kurdela oyası .resim kalitesi okadar güzelki canlı gibi duruyor.haksızlık etmiyelim oya örnekleri kaliteside çok iyi.özenle yapılmış harika.Hatice ellerine sağlık arkadaşım.



Dantel dantel örnekleri

dantel örnekleri,yatak odası dantelleri
iki ayrı tarz ve karekterde yapılmış yuvarlak yatak odası dantelleri .orta kısmı ve dış kenar kısımları .



20.01.2011

havlu kenarı işlemeleri

kurdela işlemesi ile süslenmiş güzelbir havlu kenarı örneği .yeşil yapraklar ile mavi çiçekler çok güzel olmuş .ücret karşılığı aşağıdaki adresini yazdığım arkadaşım ihtiyaçlarınızı karşılayabiliyor.
aysec_80@hotmail.com

19.01.2011

oya örneklerı

resim çekilirken oya örneği 'ni biraz parlatmış sanırım.plaştan kaynaklı bir parlaklık.ama resim net ve anlaşılır.

18.01.2011

oya örnekleri 104

turuncu renk ile lila renk nekadar uyum sağlamış işte kanıtı.oya örnekleri 'nin model olarak değişik bir model oluşuda güzel. umarım beğeneceksiniz.

16.01.2011

Motif ve yazılı patik örnekleri

soğuklar geldi.ayaklarımızı sıcak tutmamız gerekiyor.evlerde oda sıcaklığı nekadar normak olsada ev işlerini yaparken ayaklarımız halı üzerinden farklı fayanslarada basabiliyoruz.farkına varmıyoruz ama ayklarımızdan üşümeye başlıyoruz.onun için sizlere patik örnekleri gönderiyorum.

15.01.2011

14.01.2011

Tiftik iple yapılmış Şal modelleri

orjinal ve hiçbir kimyasal işleme tabi tutulmadan,el kirmanı ile eğrilmiş,ip kalınlığı çok ince tiftikten örülmüş şal modelleri .tiftik ile yapılan şallar çok ince olmalarına rağmen soğuk günlerde sıcacık tutmaları karekteristik özelliklerindendir.ince tığ ile yapıldığı için oldukça zahmetli ve zaman alan bir örgü işlemesidir.soğuk kış günlerinde sizleri sımsıcak tutması dileklerimle. :)




13.01.2011

Yumuşak lif örnekleri

Lif örnekleri 'ni büyütmek için resmin üzerine tıklayınız
bu lif örnekleri oldukça yumuşak ve pufidik oluyor :) kif katogorisinde çok lif yayınladım.daha birçok yayın yapacağım.ilginize çok teşekkür ederim.

12.01.2011

oya modeli oya örnekleri

oya örnekleri
dantel modeli gibi bir tığ oyası .bazı oya örnekleri dantel modeli 'ne çok benzer.bunun için bazı bölgelerimizde oya modellerine dantel 'de denilebilmektedir.okadar çok zengin örnek kültürüne sahibizki.binlerce farklı model çıkar bu toplumdan değilmi.


iğne oyalı salon danteli

iğne oyası salon dantelleri

İğne oyalı salon takımı

netten İğne oyalı salon takımı .salon örtüleri


iğne oyalı havlu kenarı

netten iğne oyalı havlu kenarı örnekleri

oya iğne oyası

netten iğne oyası örnekleri

Perde dantelleri

netten Perde dantelleri

11.01.2011

Anahtar motifli oya

oya motiflerinin şekilleri anahtar şeklinde olduğu için anahtar motifli oya adını vermişler.oya örnekleri modelleri arasında beğendiğim bir model.


9.01.2011

Gelin havlusu danteli

kurdelelerle çevrilmiş çok güzelbir havlu dantel işlemesi.gelinlik kızlarımızın çeyizlerinde görmek istedikleri bir model.Sevil hanımın ellerine sağlık.ücret karşılığında havlu kenarı danteli örnekleri 'ne sahip olabilmek için aşağıdaki adrese başvurabilirsiniz. DANTEL
kurdelebenimisim@hotmail.com


8.01.2011

Kenar danteli uç oyası

Manisa dan Tülay arkadaşımın gönderdiği kenar dantel modeli .sağolsun resmini çekip yollama zahmetinde sürekli bulunuyor.katkılarından dolayı çok teşekkürler arkadaşım.kenar dantelleri resmi biraz flu ama yine de anlaşılabilecek durumda sanırım.

7.01.2011

Ara danteli örnekleri masa danteli örnekleri

sipariş üzerine istenilen renkte istenilen sekilde itinayla yapılır cok değil sadece 25 tl.....kurdelebenimisim@hotmail.com burdan ulaşabilirsiniz




5.01.2011

Beyaz şal örnekleri

Hatice BİLEN arkadaşımın gönderdiği çokda hoşuma giden şal modeli .şal örnekleri 'ni fotoğralakla kalmamış birde fotomodellik yapmış canım arkadaşım.sana yakıştığı kadar banada yakışırmı bilemiyorum ama bu örneği bende çıkaracağım kesin.




4.01.2011

iki kalpli lif örnekleri

farkettimki uzun zaman olmuş lif örnekleri yayınlamayalı.sizlerde bana hatırlatmayınca böyle bir zaman aralığı oluşmuş.dikdörtgen şeklinde kırmızı beyaz renkler ile örülmüş,üzerinde iki adet kalp motifli çok güzel bir lif modelleri çıkmış ortaya.

2.01.2011

pullu havlu örnekleri

sizlere dört adet pullarla işlenmiş havlu örnekleri sunuyorum.çok güzel ve hoş olmuş değilmi.çeyizlerimizde bulundurabileceğimiz güzellikteler.Arkadaşım daha birçok dantel örnekleri yollamış bana sırasıyla yayınlıyorum.lütfen bana alınma sevgili arkadaşım.
ücret karşılığı spariş alan arkadaşımın msn adresini veriyorum. siparişlerinizi bu adresle irtibata geçerek verebilirsiniz. aysec_80@hotmail.com



























Kenar Danteli Örnekleri

yeni yıla yani 2011 dantel yayınları na kenar dantelleri ile başlayalım dedim.hadi hayırlısı bakalım.umarım bu yılda dantel örnekleri 'mi beğenirsiniz.arasıra yayınlarımı beğenmiyenlerde oluyor ama olsun.zevkler farklı farklı değilmi.2011 yılının sizler için çok çok güzel geçmesini temenni ediyorum.umarım sağlık ve sıhhatiniz fevkelade iyi olur.