reklam

31.05.2012

Tavuzkuşu İşlemeli Masa Örtüsü

daha önce hiç görmemiştim Tavuzkuşu İşlemeli Masa Örtüsü işini. çok güzel ve estetik değilmi.tavuzkuşu  işlemeli örtü nün kenar kısmıda dantel ile süslenmiş.ulukışla dan seher arkadaşım göz nuru ve emekleri ile oluşturduğu güzel bir örnek.çeyizine koymuş.umarım iyi ve mutlu günlerde kullanırsın arkadaşım.bembeyaz ve pırıl pırıl kalbinle mutluluğu yakalayacağına inancım tamdır.Seher arkadaşımın dantel-yap sitesine emeğini göz ardı edemem.birçak örnekleri ile bizlere paylaşımlarda bulundu.çok çok teşekkürler sevgili arkadaşım.



30.05.2012

Çocuk Yeleği Modeli

minicik küçücük ne şirin değilmi. :) önümüz yaz ama bahar aylarında çocukların sıklıkla kullandığı yelekler çok kullanışlılar.örgü modelleri çok yayınlayamıyorum.elime geçtikçe gönderilerimin arasına koyamaya çalışıyorum.bazı arkadaşlarımızdan örgü modelleri talepleri geliyor ama karşılamakta zorlanıyorum.sizlerin ellerinizde örgü örnekleri varsa bana yollarmısınız.teşekkürler ediyorum şimdiden.


29.05.2012

Oya Modelleri 208

siyahlara bürünmemiz gereken zamanlar olur.üzüntülü zamanlarımız.işte o zamanlarki ruh halimizi yansıtan güzelbir oya modeli .siyah renk en fazla sevilen renk olduğu tespit edilmiş.geceyi temsil eden karanlık bir renk siyah ama yinede en fazla sevilen renk olmayı başarıyor.aslında oya örnekleri üzerindede fena durmuyor.bu sizlere gönderdiğim 208 oya modelleri olmuş . vay bee.

23.05.2012

Vitrin Danteli Modeli 2012

vitrin danteli modeli olarak yayınıma başlıyorum. belki sizde farkedeksiniz ama bu dantel için söylenebilecek bir söz var: ütüsüz değilmi.evet ütüsüz.sevgili arkadaşım derya ütülemeyi akıl edemeden çekmiş resimlerini.haksızlıkta etmiyelim değilmi.belki çok acele bir zamanına gelmiştir.yoksa düşünürdü benim sevgili arkadaşım.dantel in ütüsüzlüğünden dolayı özürlerimizi iletiriz.




19.05.2012

OYA ÖRNEKLERİ DANTEL ÖRNEKLERİ

bu yayınımda sitemin adını yazdım.çünki dantel-yap ile oya örnekleri dantel örnekleri okadar özdeşti ki birbirine.kimileri sitesinin adını sık sık değiştiriyor.nedeni nedir bende anlamadım.oysa 5 yıllık sitemde ben isim değişikliğine hiç gitmedim.biraz tutucuyum sanırım. :) Adana ilimizden oya örnekleri yolluyorum sizlere.Melek hanımın ellerine sağlık.teşekkürler canım.



internette bir dolaştım.dantel oya sitelerine baktım şöyle bir.belirli bir yayın yaptıktan sonra öya örnekleri belirli modeller den sonra tıkanıyor.yeni oya modelleri göremiyorsun.farklı bir model görürsem örnek çıkarayım dedim ama baktım yazma oyaları olsın yemeni oyaları olsun hemen hemen hepsi benim yayınlarımda mevcutlar.yabancı sitelerde birtakım dantel modelleri var ama oya modelleri fazlaca yok .türk sitelerinde daha fazla.arkadaşlardan edindiğim farklı  ve fazlaca bilinmeyen modeller den arıyorum.buldukça örneğini kendim çıkaracam ve bloğum da yayınlayacağım.

17.05.2012

BORNOZ MODELLİ LİF ÖRNEĞİ

bornoz modelli lif örneği çok tatlı değilmi.şirin bir model.bence tambir çeyizlik model.insan nekadarda yaratıcı değilmi dostlar.bornozu küçültmüşler ve lif haline getirmişler.



13.05.2012

ceyizlik oda dantelleri

bu günlerde googlede farklı düzenlemeler oluyor.tamamen alıntı yaparak yayın yapan siteler google tarafından dışlanıyor.değerleri yani googlenin önem verdiği siteler arasından çıkarılarak ziyaretçi sayıları düşürülüyor.iyimi oluyor kötümü diye sorarsanız bence çok iyi oluyor .nedeni ise şudur.emek harcamadan,birikim vermeden ordan burdan alınan materyallerle yayın yaparak hem başka kişilerin emeğini,zamanını,bilgisini alarak ayakta duran siteler geriye ötelenmiş olacak. benim dantel ve oya sitelerimin yayınları genelde orjinal kendi emeğimle temin ettiğim yayınlardır.ufak bir miktar ise rica ederek alınmış,kaynağı belli olmayan birkaç içerikte yayınlamışımdır.bu küçük bir miktarı oluşturur ancak.ziyaretçi arkadaşlarımın gönderdiği dantel modelleri,kendi işlediğim emek verdiğim oya örnekleri,çevremdeki arkadaşlarımın çeyiz ve sergilerinden fotoğraflarını çekerek oluşturduğum albümlerimden yayın yapmaktayım.bilmeyerek ,farkında olmadan dantel modelleri ni alıp yayınladığım arkadaşlarım olmuşsa özürlerdiler, affımı isterim.şimdilik derecelendirme sonucu benim dantel ve örgü sitelerimde bir gerileme yok şükürler olsun.

                                     

umarım bundan sonra sıralamada bir gerileme olmaz sitelerimde.şunu biliyorum dürüslük ve emek herzaman galip geliyor.benimde sizlere yani örgü ve dantel yayını yapan site sahiplerine tavsiyem şudur.yayınlarınızda kendinize ait yani googlede daha önce yayınlanmamış modeller tercih edin. sitenizi anlamsız ve alakasız tag larla doldurmayın.yayınınıza uygun tag lar kullanın.başkasından alıntı yapmayın,kendi dilinizin döndüğünce yazın.kaliteli içerikler kullanın.link alıp verirken nelere dikkat etmeliyiz derseniz;link vereceğiniz ve link alacağınız sitelerin farmat ve kalitesine dikkat edin.karşılıksız link vermeyin.link verdiğiniz veya aldığınız siteler sizin sitenizle konu olarak aynı veya benzer olmalıdır.tıklama başı ziyaretçi gönderen sitelere fazla itibar etmeyiniz.ücret karşılığı sitenizi googlede ön sıralara getiririz diye iddalarda bulunanlara değil,sitenizin kaliteli içeriğine güvenin.fazlamı konuştum.5-6 yıl içerisinde oya örnekleri dantel örnekleri sitemden ve araştırmalarım sonucu edindiğim tecrüde ve bilgileri sizlerle paylaşmak istedim.sabırlı ve dürüst olursanız uzun vadede siz kazanırsınız.

9.05.2012

büyük sehpa örtüsü

fazlaca karşılaşamıycağımız bir model.sehpa örtüsü 'nün delik işi tekniği ile hazırlanması ve üzerine rengarenk süsler verilmesi çok güzel bir sehba örtüsü ortaya çıkarmış.büyük sehpa üzerinde çok çok daha estetik ve hoş duracağına inanıyorum.özenle yapılmış göz nuru ile emek verilmiş bu örtüyü sizlerle paylaşmak istedim.  itiraf edeyimki çok canlı ve alıcı renkler benim çok hoşuma gidiyor.danteller 'de de böyle renkli dantel 'i renkli oya modelleri 'ni dahada çok beğeniyorum.aslında bunu öneceki yayınlarımda defalarca söylemişimdir. :) bu örneği 'miz yine beyhan arkadaşımızdan.ellerine göz nuruna sağlık canım çok güzel.


7.05.2012

2012 Moda Oya Örnekleri

bu yılın ençok işlenen oya modelleri olarak gönderiyorum. oyanın basit yapılışı avantajı.2012 yılında sizlere bolca yazma oyası modelleri göndermeyi planlıyorum.sizlerinde oya modelleri desteğinizle inşallah.


6.05.2012

Kurdelalı Bobcuklu havlu kenarı

boncuklarla ve kurdela ile süslenmiş çok güzel bir havlu kenarı örneği .serap hanım ın özenle işlediği danteller den biri daha.kendisine çok teşekkürler etmek isterim.sayısız dantel modelleri ile sitemize destekleri olmuştur.

3.05.2012

Yazma Oyası Modelleri 2012

bu aralar yazma oyaları çok çıkıyor karşıma.Allah var bende çok seviyorum onları.dayanamıyorum resimlerini çekiyorum.sizlerlede paylaşmaktan çokca zevk alıyorum.ümit ediyorumki sizlerde memmunsunuzdur bu durumdan.yazma oyası modeli  renklerini görüyorsunuz değilmi.çok uymuş birbirlerine.oyalar fotoğrafta biraz parlamışlar ama yinede çok güzeller.


oya örnekleri, yazma kenarı oya modelleri 2012, yazma kenarı oya örnekleri, yazma oya modelleri, Yazma Oya Modelleri 2012, yazma oya örnekleri, yazma oyaları, Yazma Oyası Modelleri 2012

Boncuklu Tülbent Oyaları


2.05.2012

Havlu Kenarı Danteli dantel-yap

havlu kenarı danteli  çiçek ,çiçek motifleri ile yapılmış.menekşe arkadaşımın yakında düğünü var.haliyle düğün yaklaştıkçada çeyiz işlerine ağırlık veriyor.yeni örülmüş bu dantel modeli ni görünce resmini çektim.daha sonra çeyizi in geri kalan kısmını resimlemeyi düşünüyorum.