reklam

30.05.2013

çok güzel banyo lifi örnekleri

birbirinden güzel lif modelleri .çok kullanışlı olmaları nedeniyle en çok ilgi gören lif örnekleri bunlar diyebilirim.
lif örneği

lif örnekleri

lif modelleri

banyo lifleri

29.05.2013

boncuklu mekik oyaları

boncuk oyası ve mekik oyası birlikte yapılmış adeta değil mi.ikisinin de bir arada olduğu bu oya modelleri ni beğenirsiniz umarım.şöyle bir kontrol ettim de uzun bir zamandan bu yana mekik oyası yayını yapmamışım.isabet oldu böylece bu eksiğimizi de gidermeye çalıştık aslında.tülbent e takılan bu oya modeli çok hoş bence.
mekik oyaları

oya modelleri

dantel-yap

27.05.2013

oya modelleri 254

küçük bir oya motifi  oya sıralarından küçük küçük oya motifleri mevcut.bunların resimleri ayrı ayrı çekilerek yayınlanıyor.yakın çekim sayesinde bu oya modelleri yapımı da kolaylaşıyor .net görüntü sayesinde tabi ki.Hacer hanıma teşekkürler ediyoruz.ellerinize sağlık.
oya modeli

oya motifi

25.05.2013

tığ oyası örneği

oya örnek

tığ oyası örneği, oya örneği, oya modeli

sehpa danteli yıldız

dantel sehpa üzerine ne kadarda yakışmış değil mi.güzel dantel nerede olsa kendini gösteriyor bence.ben buradayım diyor adeta. salon ortasındaki geniş sehpalara çok güzel duracağını tahmin ediyorum.

oya ile takı kolye küpe

takı,kolye,küpe yapılabiliyormuş iğne oyaları ile


nallıhan iğne oyaları .ankara nın nallıhan ilçesinde iğne oyaları ile yapılan takılar göz kamaştırıyor adeta .çok güzel değilmi

oda danteli tarifi

çok güzel bir yatak odası danteli .dantel in güzelliği yayınlamaktan alı koyamıyor insanı.okadar güzel işlenmişki harika değilmi . dantel-yap

oda danteli tarifi, dantel tarifi, dantel örneği, dantel örnekleri, yatak odası dantelleri

tarifli dantel

tarifli dantel modelleri .daha kolay örnek çıkarabileceğiniz bir dantel modeli
dantel

dantel örnekleri,dantel modelleri
tarifli dantel, dantel modelleri, dantel

brezilya dantelleri

latin ülkeleri daha doğrusu latin Amerika ülkeleri dantel alanında çok tutkulu olduklarını görüyoruz.özellikle renkli dantel modelleri ni çok seviyorlar .plaj giysilerinde bile dantel örgülerini kullanıyorlar .araştırdıkça dantel kullanımı konusunda bizden daha tutkulu olduklarını görüyoruz.brezilya dantelleri yayınımda güzel dantelleri görüyorsunuz.
danteller

dantel

dantel örnekleri

20.05.2013

havlu kenarı dantel örnekleri

Binnaz hanım yollamış.havlu kenarı örnekleri olarak yayınlıyorum .sanki biraz net değil gibi değil mi resim.lütfen alınmayın binnaz hanım havlu kenarı danteli niz çok güzel ama net değil.umarım daha net çekilmiş güzel modeller gönderirsiniz bana bende sizin isminizle yayınlarım buradan.gönderdiğiniz net ve çok güzel dantel örnekleri nizi parça parça yayınlayacağım merak etmeyin.
havlu kenarı

önemli olan düşünüp göndermeniz.teşekkürler çok sağolun.

17.05.2013

oya modelleri 252

bir kez daha harika oya modelleri sizlerle.antik zafer esi kolleksiyon undan en güzel iğne oyası örnekleri .bazen şaşıyorum bu kadar güzel oya örnekleri olabilir mi diye.ama insan becerisi ve hayal gücü hiç sınır tanımıyor aslında.bu da insanın yaratıcı ve düşünme gücünün sınırlarının ne kadar geniş olduğunu bir kez daha bizlere hatırlatıyor değil mi.doğada ki tüm bitki ve çiçeklerin bire bir örgülerini yapabiliyoruz.doğayı işleyip kendimize süs yapıyoruz.insanın mükemmele ulaşmasının sonucu değil mi bu sizce..antik zafer esi  arkadaşıma ve büyüğüme tekrar teşekkürlerimi sunuyorum.
iğne oyası örneği

iğne oyası örnekleri
oya örneği yayınlarımız devam edecektir.bizi izlemenizi tavsiye diyorum. :)
oya modeli

oya örneği
oya modelleri , iğne oyası örnekleri ,oya örnekleri 

oya örnekleri 251

oya örnekleri ni büyütmek için resmin üzerine tıklayınız.
oya örneği

oya modeli
tığ oyaları

12.05.2013

Tunus İşi Patik

Açıklama:
patik örmeye 26 zincir çekerek başlıyoruz. 2 sıra ördükten sonra örneğimizi kurmaya başlıyoruz.  (İlk defa öreceklere örneksiz çizgi şeklinde örmelerini tavsiye ederim. Ellerinin alışması için). Bu şekilde 17 sıra örüyoruz. Örnek bittikten sonra da tekrar 2 sıra düz örüyoruz. (17 sıranın içinde). Daha sonra her sırada 1 ilmek eksilterek 9 ilmek kalana kadar örüyoruz. Daha sonra bu 9 ilmeği ilmek toplayarak 26 ilmeğe çıkartıyoruz. Sonra tekrar 9 ilmek kalana kadar eksiltiyoruz. Bu işlemi 3 defa yapıyoruz. Son defa 26 ilmek toplayarak tekrar örneği kuruyoruz. Bu sefer örneği tersten kuruyoruz. 17 sıra örüyoruz bunu da. İpimizi koparıp tam orta kısmından ortada 11 ilmek kalacak şekilde ayarlayarak tabanı örüyoruz. Kolaylık olması açısından ilmeği topladıktan sonra uzun bir şekilde örüp patiğin ölçüsüne göre. Bu işlem ilmek toplayarak örmekten daha kolay Takıldığınız ya da yapamadığınız yer olursa yoruz yazarak bildirebilirsiniz. 

siyah zeminde beyaz dantel

dantel örnekleri
farklı dantel örnekleri diyebileceğimiz bir model.çok zarif bir görüntüsü olduğu için hoşuma gitti doğrusu.salonlarda takım halimde kullanılıyor.bu dantel modeli nin masa örtüsü de yapılıyor ama onun şuan resimleri elimde değil.temin eder etmez sizlerle paylaşacağım tabi ki.siyah zeminde beyaz dantel çok güzel ve gösterişli duruyor değil mi.siyah ve beyaz ın asaletli buluşması .ören bayan ipleri kullanılırsa daha iyi olur.ince ip tercihimiz de dantel in güzelliğini arttıracaktır.

10.05.2013

halkalı yeni havlu kenarı

Serap tan halkalı havlu kenarı geldi. çeyizlerinize yakışan bir örnek olabilir diye düşündüm.resim çekim kaliteside çok iyi durumda.ellerine sağlık canım teşekkürler.
havlu kenarı

havlu kenarları

havlu kenarları
halkalı yeni havlu kenarı, halkalı, yeni, havlu kenarı, havlu kenarı dantelleri, dantel örnekleri

7.05.2013

oya örnekleri igne oyası

oya örnekleri denince ilk aklıma iğne oyaları geliyor.çünkü iğne oyaları özel ,emek çekilen,göz nuru dökülen oya modelleri dir.burada gördüğünüz 4 tane birbirinden güzel iğne oyası örnekleri görmektesiniz.birde her isteyen yapamaz.yetenek ister özveri ister.sizleri bu güzel görseller ile baş başa bırakmak istiyorum.
oya modeli

oya örnekleri

iğne oyası örneği

iğne oyası modelleri

4.05.2013

çeyizlik güzel bir havlu danteli

Binnaz arkadaşımın resimlerini çekerek yayınlamam için bana verdiği dantel örnekleri 'nden bir tanesi ,çeyizlik güzel bir havlu danteli sizlerle.daha havluya geçirilmemiş vaziyette.sanırım takıldıktan sonra dahada güzel duracaktır değil mi.binnnaz çeyizinden birçok oya ve dantel modeli resimleri hazırlamış.hepside birbirinden güzel danteller ve oya örnekleri .yalnız bir kısmı resimde net çıkmadığından yayınlarını yapamıycam tabi ki ama elimde kalan modeller ile sizleri buluşturacağım.ellerine sağlık Binnaz teşekkür ederim.
havlu kenarı dantel

havlu danteli

dantel örneği
en güzel ve yeni dantel modelleri ni bu sitede bulabilirsiniz.

3.05.2013

oya modelleri 250

yine değişik bir oya modeli ile karşınızdayım sevgili ziyaretçi arkadaşlarım.çok oya örnekleri yayınladım ama içlerinde sevdiğim gruplar arasında bu oya örnekleri 250 sayılı yayınımı koyabiliriz.yinede tabi ki taktir sizlerindir.Fatma hanımın ellerine kollarına sağlık diyorum ve buradan kendilerine bu güzel oya resimleri için teşekkürler ediyorum.
oya modeli

güzel oya

oya örneği
oya modelleri,oya ,oya tarifleri,oya yapılısı,güzel oya resimleri