reklam

29.09.2013

yemek masası danteli kesiti

henüz yapım aşamasında olan yemek masası danteli kesiti gönderiyorum.motif motif yapılan danteller birleştirilerek büyütülüyor.iğne ile kuyu kazmak gibi bir şey aslında ama hepsini birleştirip masanıza serdiğiniz zaman tüm yorgunluklar o anda bitiveriyor değil mi. azimli olan bayanlar için uydun bir dantel modeli .Hacer hanım göndermiş ellerine sağlık canım.teşekkürler ellerine gözlerine sağlık diyorum..
yemek masası

dantel görünümü

masa dantelleri,salon dantelleri

dantel motifleri,estetik danteller

26.09.2013

kedicik motifli lif örnekleri

çok şirin demi yaaaa.kedicik motifli lif örnekleri olarak gönderiyorum. kiprikleri ,bıyığı çok güzel olmuş sevimli bir lif modeli .banyo yaparken,duş alırken birazda neşe katsın sizlere.kullanımıda çok iyi el içine geçirilerek daha kolay sabunlanabilir. yakın ,ön,arka resimleri ile model çıkarabileceğiniz bir lif .hadi kolay gelsin.Serap hanımın ellerine sağlık.çok hoş bir el örgüsüyle bizlere katkıda bulundu.teşekkürler.
motifli lif örneği

modelli banyo lifleri

yeni lif örnekleri

lif örnek,örgü,örgü lif modeli

iğne oyası motifleri

Nadide güzellikteki iğne oyaları .ege bölgemizde çok kullanılan pullu iğne oyası daha önceden görmüşsünüzdür diye tahmin ediyorum.iğne oyaları birde pullarla süslendiği zaman çok hoş bir görüntü sergiliyor değil mi.oya örnekleri nin yakın fotoğrafları sizlerin model çıkarmasında çok yardımcı olur diye düşündüm.iğne oyası nın ne kadar zor yapıldığını çok iyi bildiğim için örnek çıkarın demiyorum. tabi ki bu konuda cesareti olanlar çıkarabilir tabi ki .zafer antik esi kolleksiyonundan sizlere .teşekkürler ediyoruz ellerine sağlık diyoruz.
iğne oyaları,yeni iğne oyaları

iğne oyası fotoğrafları,estetik oyalar

oya motif,ipek iğne oyası

23.09.2013

boncuklarla güzel oyalar

boncuklarla yapılmış güzel oyalar .beyaz tülbent üzerine beyaz boncuklarla yapılmış çok güzel bir oya modeli .Vildan hanımın ellerinden çıkmış çok güzel bir oya örneği daha sizlerle.teşekkürler ediyoruz.ellerine sağlık
boncuklu tülbent oyaları

beyaz oya,beyaz tülbent oyası

oya resim modelleri,oya fotoğrafları

20.09.2013

şık patik modelleri

sonbahar ayları geldi artık ardından kış ayı da gelir değil mi. artık yavaş yavaş patik modelleri ne bakma ve el işi olarak elimize alma zamanı geldi diye düşünüyorum.onun için sizlere güzel bir patik modeli yolluyorum.beğeneceğinizi düşünüyorum çünkü resimlemesi de çok iyi durumda.hadi örnekleri çıkarın ayaklarınız sıcak etsin.Atalarımız doğru bir söz söylemiş ^ayağınızı sıcak,başınızı serin tutun^ .her şeyden önemlisi sağlığımız değil mi.sağlık insanın yaşam kalitesinin bir ölçüsüdür.sağlık varsa yaşam kalitesi yükselir. sağlığımız daki en küçük bir oynama ne kadarda fark eder yaşamdan zevk alma derecesini.hayırlı ve sağlıklı günler diliyorum.
şık patik modeli

güzel patik modelleri,güzel patik örnekleri

el örgüsü patikler,patik modelleri,örgüler,kışlık patikler

17.09.2013

farklı bir havlu kenarı

havlu kenarı oyası diyebileceğimiz oya tadında bir dantel sizlerle.yoğun düğün temposu içinde daha önceleri uzunca yapılan bu örnekler daha sonra bölünerek havlu kenarlarına monte ediliyor.havluya takılı vaziyetini de göstermek isterdim ama elimde yok üzgünüm.paylaşımda bulunan Fatma hanıma teşekkürler ediyoruz.ellerine sağlık canım.
havlu kenarı oyası

havlu kenarı resimleri

havlu kenarı örnekleri

15.09.2013

dantel örtüler

salonlarımızda farklı yerlere örtebileceğimiz çok şık dantel örtüler .çok ilgi çekici motifler ile süslenmiş güzel bir dantel örneği değil mi.sehpa üzerine kullanılabilecek bu modelin vitrinler içinde işlenmiş hali var.onuda bir süre sonra sizlerle paylaşacağım.dantelin resmi çekilirken uçlarından biraz esnetilmiş.ve çekim açısından da kaynaklanan bir yamulma var.beğenilerinize sunarken bunu da sizlerle paylaşmak istedim.
sehpa dantelleri

dantel modelleri

vitrin dantelleri

8.09.2013

tülbent örtüsü oya modelleri

tülbent örtüsü için yapılmış çok hoş oya modeli .anadolu da daha fazla kullanılan baş örtüsü tülbenttir.yaşlı genç her kadınımızın başında görebileceğimiz bu tülbentler çok güzel oya modelleri ile süslenmektedir .etrafları rengarenk oyalar ile çevrilmekte ve çok güzel görüntüler elde edilmektedir değil mi.Vildan arkadaşım işlemiş ve bizlere göndermiş.ellerine sağlık vildan teşekkür ediyoruz sana.
oya modelleri

tığ oyaları

oya

en güzel oyalar

3.09.2013

örnek çıkarmak için masa dantelleri

her zaman beğendiğim bir masa danteli modeli .örnek çıkarmak için masa dantelleri yayınlarıma devam ediyorum.dantelin resminden fazlaca koyuyorum örnek çıkarmak isteyenlere kolaylık olması amacı ile. yeni çeyiz hazırlamaya başlayanlar için mutlaka olmazsa olmazlardandır fiskos masası danteli değil mi.bu modeli beğenmeyebilirsiniz onu idda etmiyorum ama çeyizlerde mutlaka fiskos olur .
örneklik masa dantelleri

küçük masa danteli

fiskos dantelleri

dantel örnekleri
dantelin göbek kısmı veya sarkan kısımları çok hoş bir model oluşturmuşlar.

danteller