reklam

30.01.2013

Havlu Kenarı Örnekleri 85

Ulukışladan Seher arkadaşım yollamış.hoş bir havlu kenarı .havlu kenarı danteli nin kolay yapılış şekli ile ilgi çekiyor.günlük kullanım olarak uygun bir dantel .
dantel modelleri

dantel modelleri
HAVLU DANTELİ

29.01.2013

Oya Örnekleri Tığ

Beyhan hanımdan tığ oyaları na bir örnek.oya örnekleri gönderinden dolayı tebrik ederim canım.çok sağol ellerine sağlık.güzel oya modelleri bunlar.
 Oya Örnekleri Tığ, oya örnekleri

28.01.2013

Ege İğne Oyası Örnekleri

ege bölgemizden derlenmiş,antik zafer esi gayretleri ve emeği ile kültür hazinemizde var olan iğne oyaları 'mız. Aydın oyası, Ödemiş oyaları, İzmir oyaları aynı oya kültüründen geliyor.çiçek bahçesini andıran renkli,doğa desenleri ile insan ve yaşam sevincini yansıtıyor adeta.canlı ve alıcı renkler insanın güzel duygularını yansıtmazmı. yolunuz ege bölgesine düşerse araştırın en güzel iğne oyaları 'nı orada bulacaksınız..
igne oyaları
Ege İğne Oyası Örnekleri, ege iğne oyaları, iğne oyaları, igne oyaları
igne oyası
 ıgne oyaları, aydın oyası, ödemiş oyaları, izmir oyaları
dantel-yap
2013 iğne oyaları, en güzel iğne oyaları       dantel-yap   dantel-yap  
iğne oyaları
Emeği geçen ve bana bu güzel iğne oyaları 'nı kazandıran zafer antik esi büyüğüme teşekkürler ediyorum.

26.01.2013

Dantel Örnekleri 441

dantel örnekleri Hatice hanımdan.yatak odası dantelleri olarak gönderiyorum.yuvarlak danteller yatak odası süslemelerinde önemli bir yer kaplamaktadır.çok estetik görünümleri ile ön plana çıkıyor bu dantel modelleri .dantelin yapılış şekli ve özentisi çok güzel.usta bir elden çıktığı hemen belli oluyor değilmi.Hatice hanımın gönderdiği birçok dantel arasından seçtiklerimi peyder peyi yayınlayacağım.ellerine sağlık canım teşekkür ediyorum sana..
dantel modeli
dantel örnekleri
danteller
.

Halkalı İğne oyası Havlu Kenarı

iğne oyası ile yapılmış harika bir havlu kenarı .halkalar ve iğne oyası bütünleşmesi diye ben buna derim.arkadaşım Arzu nun komşusu Melek hanım ın çeyizinden .zahmet buyurup çeyizinden bizler için çıkarmış Melek hanım.bu güzel iğne oyalı havlu kenarı için teşekkürler ediyoruz..

havlu kenarı

dantel-yap

dantel-yap

25.01.2013

Siyah Oya Örneği

farklı bir oya modeli siyah renk yaş tutmayı simgeler.siyah yazma ve siyah oya takan birinin yaslı olduğu,üzgün olduğu bilinir.Allah yas tutmayı bizlere nasip etmesin.her günümüz rengarenk çiçek demeti tadında geçsin inşallah.farklı ve güzel bir oya örneği olarak yayınlıyorum.Arkadaşım Beyhan göndermiş ellerine sağlık canım.güzel oya örnekleri gönderdiğin için.
oya modelleri

oya örnekleri
Siyah Oya Örneği, oya örnekleri, oya modelleri, tığ oyaları, oya resimleri, 2013 oya modelleri

21.01.2013

yastık yüzü danteli

uzun yastık danteli olarak yayına giriyorum.yastık boyu çok uzun olduğu için katlamak suretiyle yakın resmi çekilmiştir.yastık danteli nin hepsi çıksın diye.
dantel örnekleri





18.01.2013

Sehpa DanteliModelleri

şimdiye kadar bir çok sehpa dantelleri yayını yaptım.dantel karekteri olarak hepside birbirinden farklı dantel modelleri idi.bazı modelleri çok beğenildi .bazıları ise fazla reğbet görmedi.bir kısmıda hem beğenildi hemde eleştiri aldı.buda şunu gösteriyor.insan zevki çok farklı .güzel dantel diye bir kavram olmuyor.güzellik kişinin zevkine bağlı diyebiliriz değilmi.bu dantel örneği ni Özlem hanım göndermiş.ellerine sağlık canım.teşekkürler ediyoruz.en güzel günler sizlerin olsun dostlarım.
danteller
.sehpa dantelleri, dantel örnekleri, salon dantelleri
dantel modelleri
dantel, dantel modelleri, 2013 dantelleri, dantellerim

16.01.2013

2013 Boncuk Oyaları

beyaz tülbent üzerine renkli boncuklar çok güzel olmuş değilmi .daha önce bu oya modeli 'nin video görüntülerini yayınlamıştım.şimdide fotoğrafları ile sizleri buluşturuyorum.çok özenle yapılmış,renk uyumları çok estetik görünüm vermiş güzel bir oya örneği .Vildan hanım yollamış.teşekkürler ederken selam ediyoruz Vildan hanım a.
tülbent oyaları
boncuk oyaları , oya örnekleri , oya modelleri
2013 oya örnekleri
2013 oya örnekleri, tülbent oyaları
oya modelleri
yeni oyalar , boncuk işi oyalar
yemeni oyaları

14.01.2013

Havlu Dantel Kenarı Model

Doğruer ismi ile gelen havlu kenarı modelimiz.havlu kenarına takılmadan resmi çekilerek yollanmış bir dantel örneği.tarafıma gönderilen birçok dantel modellerinden bir tanesi.teşekkür ediyoruz arkadaşımıza.ellerine sağlık canım.
havlu kenarı
.

Havlu Dantel Kenarı Model, havlu kenarı örnekleri

12.01.2013

Dantel 440

yuvarlak oda dantelleri.
dantel modelleri
dantel, dantel örnekleri         dantel
dantel
dantel modelleri, yatak odası dantelleri                              dantel

9.01.2013

Oya Örnekleri İğne oyası

Arkadaşım antik zafer esi kolleksiyonundan çok güzel iğne oyaları sizlerle. facebook tan antik zafer esi ismiyle sayfasını ziyaret edebilirsiniz.bu güzel oya örnekleri ve iğne oyaları ile bizleri buluşturduğu için kendilerine çok teşekkürler ediyoruz.ellerinize sağlık efendim.iğne oyaları sıralaması biraz eşlerinden ayrı oldu ama sayfa düzenini bozmak istemedim .eş oyalar belli zaten.
iğne oyası
 Oya Örnekleri İğne oyası, iğne oyası örnekleri
oya örnekleri
  iğne oyaları, oya örnekleri, oya modelleri
oya
 yazma oyaları, ege iğne oyaları 
yemeni oyaları

iğne oya modeli

7.01.2013

Boncuklu Havlu Danteli

havlu danteli Serap hanımdan geliyor .her zamanki gibi çok güzel dantel modeli göndermiş bizlere .çeyizlerimize rahatlıkla koyabileceğimiz bir model.Altın rengi güzel boncuklar ile süslenen dantel daha albenili olmuş değilmi.boncuk ile birleştirilen danteller her zaman çok daha güzel oluyorlar.dantel resimleri.net gözüküyor.Ellerine sağlık canım teşekkürler sana.
havlu kenarı dantelleri

havlu danteli

havlu danteli modelleri

6.01.2013

Renkli Kislik Coraplar

sevgili halam boş zamanlarında birşeyler örerdi.boşluk buldukça örmüş kışın giyilir diye bu kışlık çoraplar 'ı. renkli iplerle örmesini çok seviyor.tiftik iple tiftik çorap veya yün çorap da örüyordu ama ara sırada orlon iple bu rengarenk örgü çorapları örmüş,bende resimlerini çokmiştim.şimdi yayınlama zamanıdır diye düşündüm.malum soğuklar bastırdı.memleket kış kıyamet adeta.
örgüsü çoraplar
örgü,örgüler

çorap modelleri

örgü örnekleri


örgü modelleri

örgüler,örgü

5.01.2013

Oya

Vildan hanımdan tığ oyası modeli .oya resimleri net be berrak olduğu zaman oya modeli 'nin tadına varıyorsunuz değilmi.resim kalitesi iyi olmadığı zaman güzel olan model de gerekli güzelliği yansıtmıyor.onun için fotoğraf kalitesi çok önemli.bana gönderdiğiniz örnekler'in çekim kalitesi çok önemli.beğeneceğinizi umut ettiğim bu yeni oya modeli 'ni sizler için yolluyorum dostlarım.Vildan hanımın ellerine sağlık teşekkürlerimizi iletiyoruz.
oya modeli

oya örneği

Yeni Şal Modeli

çok kıymetli canım arkadaşım Serap hanım göndermiş .çok güzel ve beğendiğim şal modeli .böyle güzel örgüler i işleyip işleyip gönderiyor.adeta kalbindeki güzellik örgü'lerine yansıyor arkadaşımın.2013 yılının ilk şal örneği 'ni serap ın modeli ile yapıyorum.umarım daha arkası gelir değilmi Serap hanım :).ellerine sağlık teşekkür ediyoruz sana.
şal modeli

şal örneği
Yeni Şal Modeli,şal modelleri
yeni şal örneği
şal örnekleri, şal modeli

1.01.2013

Dantel Mutfak Perdesi

Arkadaşım Arzu komşusu Melek hanım ın çeyizinden dantel ve oya modelleri getirmiş.sitemizde yayınlanmak üzere.Melek hanımı tanımıyorum ama teşekkürler etmek istiyorum.çok güzel dantel ve oya örnekleri yollamış bizlere.özenle yapılmış elişleri belli oluyor.bu mutfak perdesi danteli de Melek hanımdan.dantel görüntüsünün iyi çıkması için kanepe zemininde fotoğrafı çekildi.net resim almak için.böylelikle çokça net dantel fotoğrafları çekilmiş oldu.birde perde yerine takılarak mutfak da çekimi yapıldı.umarım beğenirsiniz.Arzu hanıma, bizler için çeyizinden parçalar sunan Melek hanıma selam ediyoruz.
mutfak dantelleri

mutfak danteli örnekleri

2013 dantel modelleri

en güzel mutfak dantelleri

dantel modelleri