reklam

25.06.2013

iğne oyası modelleri örnekleri

iğne oyası örnekleri 'ni büyütmek için resmin üzerine tıklayınız.
yine bir havlu üzerine işlenmiş iğne oyası modeli .çeyizlerimizin en baş köşesine konulabilecek bir model .altın iğneler in ellerine sağlık.çok güzel olmuş doğrusu.

iğne oyası modelleri

iğne oyası havlu kenarları örnekleri

Dantel örnekleri 'ni büyütmek için resmin üzerine tıklayınız

muhteşem bir iğne oyası havlu kenarı na işlenmiş çok güzel bir çeyizlik havlu olmuş değilmi.
lale motifli iğne oyaları

havlu iğne oyası modelleri

Dantel örnekleri 'ni büyütmek için resmin üzerine tıklayınız

havlu kenarına dal şeklinde iğne oyası yerleştirilmiş .çeyizlere konulabilecek güzel bir model diyebilirim sizlere.havlu kenarları nı bu derece güzel süslemek yetenek ve maharet işi olsa gerek değilmi.
havlu kenarı örnekleri

iğne havlu oyası modelleri

Dantel örnekleri 'ni büyütmek için resmin üzerine tıklayınız
havlu dantelleri bilirdik ama havlu iğne oyaları artık daha revaçta olmaya başladı.havlu üzerine iğne oyası zarafeti konulunca çok hoş bir görüntü sağlınmış dostlar değilmi.
havlu kenarı dantelleri

altın iğneler in ellerine sağlık çok hoş bir çalışma olmuş.iğne oyaları nın havlu işlemeleri ne uyarlanması çok yaratıcı olmuş.estetik güzellik budur.

iğne oyalı fular modelleri

iğne oyası modelleri ile süslenmiş çok hoş fular modelleri görmektesiniz.yaratıcılık ve dizayn çalışmaları ne güzel süs eşyaları çıkarıyor ortaya değilmi.iğne oyası nın zarif görüntüsü fular ile birleşince harika olmuş.bu iğne oyası modelleri ni altın iğneler isimli sitemizden temin ettim.onların ismini vererek yayınımı yapıyorum.
iğne oyalı fular modelleri

iğne oyası modelleri

iğne oyası modeli

iğne oyası örnekleri

iğne oyalı takı fular

21.06.2013

kenar dantelleri modelleri

iç anadolu yörelerimizde çok yoğun kullanılan kenar dantelleri olduğunu söyleyebilirim.her çeyiz içerisinde mutlaka bu dantel modeli ne rastlayabilirsiniz.güzel dantel modelleri arayanlar için iyi bir örnek fırsatı diyebilirim.beğenilerinize sunulur.
danteller

kenar danteli örnekleri

18.06.2013

renkli masa dantelleri

çok şık ,çok güzel renklerle yapılmış renkli masa dantelleri . farklı masalarda kullanılabilecek güzel dantel modelleri
masa dantelleri

dantel , dantel modelleri,dantel örnekleri

güzel dantel
renkli masa dantelleri, renkli, masa dantelleri, salon dantelleri
masa danteli örnekleri,masa danteli modelleri

oya örgüsü örnekleri

genç yaşta olan,evlenecek,nişanlı,sözlü kızlarımızın çok daha fazla kullandığı bir baş örtüsü modeli ,tabi ya ileri yaşlardaki bir bayanın çok canlı renkteki oya örnekleri ni kullanması biraz şık olmuyor.onlara yaşlarının gereği daha ağır başlı oya modelleri tavsiye ediyoruz.tavsiye ediyoruz diyorum ama zaten ileri yaştaki büyüklerimiz daha ağır başlı oyalar ı tercih ediyorlar .
güzel oya modeli

güzel oya modelleri
tabiki yaşını olduğundan dahada küçültüp ben hala çok genç im diyenlerde çıkabilir değilmi :) :) olsun gönüllerimiz genç olsun değilmi ya .oya modelini beğeneceğinizi umarak gönderiyorum :)

oya örgü modelleri

marifetli ellerden çıkmış güzel bir oya örnekleri daha. yavrazi ve beyaz rengin çok güzel uyumu olmuş değil mi.koyu bir örtü üzerine de bu oya modeli ni taktığınız zaman daha güzel bir görüntü sağlıyorsunuz.bu baş örtüsü siyah ama umarım ki taktığınız günleriniz kara değilde hep aydınlık ve huzurlu günler olması dileklerimle.
örgü

örgü örnekleri

henüz elimde olan bitmemiş bir oya modeli daha var bir kaç güne onuda bitirip sizlerle buluşturmak istiyorum.sakın oya bıktırdı bizi artık demeyin sonra haaaa . :)

oya örnekleri 259

oya çok güzel fakat kırmızı renk resim çekme esnasında parlamış ve fotoğraf kalitesi çok iyi olmamış.yinede ben oya örneği nin güzelliğine binayen yayınlıyorum.bu arada önümüzdeki hafta memleketim Niğde ye gideceğim.yeğenimin düğünü var.Ailemi,eş ,dost ve akrabaları görecek olmamın bir mutluluğu var içimde şuanda.birde oradan Darboğaz beldemize uğrayıp dünyaca ünlü kirazlarının tadına bakmak istiyorum.Erik büyüklüğündeki bu kirazlar toroslar ın eteklerinde yetişmektedir.hemen hemen tamına yakın bir bölümü yurt dışına ihraç edilmektedir.iç piyasada gitmiyor çünkü kilo fiyatı çok yüksek.belki o kirazlardan kulaklarıma küpe yapıp resimde çekinirim :) .banada getir demeyin lütfen sizleri tek tek bulamam :) .anlayacağınız bir haftalığına turist olacağım.tatil yapacağım güzelce.kun,deniz ve güneş olmayacak bu tatilimde ama olsun doğa gezisi olacak benim için.
oya örnekleri 259, oya modelleri, oya modeli,
 oya örnekleri 259, oya modelleri, oya modeli,
yazma oyası

yemeni oyası
yayınladığım çeşitli oya örnekleri ni beğeneceğiniz ümidi ile saygı ve sevgilerimi yolluyorum tüm dostlarıma.

oya örnekleri 258

tığ oyaları ile yayınlarımıza devam ediyoruz.bu oyalar ın büyük bir kısmı kendi işlediğim şahsıma ait oya örnekleri dir.yine bir kısım oyalar ise yakınlarımın çeyizlerinden fotoğraflamış olduğum oya modelleri .
tığ oya modelleri

tığ oyaları

oya ornekler

domates motifli oya örneği .tülbent kenarına geçirilmiş canlı renkli güzel bir oya .


tığ oyası

17.06.2013

örgü şal modelleri

şal modelleri 'ni büyütmek için resmin üzerine tıklayınız



çok güzel örgü şal modelleri bunlar.4 ayrı model yolluyorum.umarım içinden beğenip örnekleyebilirsiniz.

14.06.2013

buzdolabı dantel örtüleri

buzdolabı örtüsünde kullanılabilecek güzel bir dantel örneği. mutfaktaki diğer eşyalar içinde farklı boyutlarda işlenebilecek bir model aslında.
dantel

danteller

mutfak dantelleri

11.06.2013

6.06.2013

güzel oya modelleri

birden fazla oya modeli nin bulunduğu oya motifi .örnek çıkarma amacı ile güzel oya modelleri bir araya toplanmış durumda.siz hangi motifi beğenirseniz onu çıkarırsınız artık.

oya modelleri

yeni oya modelleri
Hacer hanım göndermiş.bu aralar kendisi de çeyiz hazırlama telaşesi içinde .aslında çeyiz hazırlamasına artık gerek yok diye düşünüyorum ben.çünkü o kadar fazla çeyiz işleri var ki.kafi miktarda diyebilirim.çok da güzel dantel oya modelleri var .ellerine sağlık diyoruz.umarım bu dantel ve oya modelleri mutluluğa ve saadete şahitlik ederler.önemli olanda insanın mutluluğu değil midir.Aslında yaptığımız her şeyde mutluluğu ve keyif almayı ararız.hem çok kolay yakalayabiliyoruz hemde çok zor erişebiliyoruz mutluluğa.bu birazda bizim talep ve isteklerimize bağlı oluyor aslında.az ile yetinmeyip hep daha fazla isteklerimiz bizi hayal kırıklığı ve doyumsuzluğa doğru sürüklüyor.lütfen küçük ve az şeylerden mutlu olmasını bilelim dostlar.

5.06.2013

Kaneviçeli çarşaf dantelleri

dantel modeller in büyük halini görmek için resmin üzerine tıklayınız.
vildan hanım dan Kaneviçeli çarşaf dantelleri .dantel örneği nin daha iyi görüne bilmesi için kanepe üzerinde çekilmiş fotoğrafları .kanevçe modeli arayanlar için güzel bir model.



ellerine sağlık canım teşekkürler

2.06.2013

brezilya sehpa masa dantelleri

brezilya sehpa masa dantelleri olarak yayınladım ama bunların bazıları dantel değilde sanki örgü işlerine benzemekte değil mi. dantel modeli olsun örnek modeli olsun çok güzel değil mi.bizim dantel alışkanlıklarımızdan çok farklı bunlar.daha gösterişli daha renkli ve şov havası var.yalnız kaba ve kalın örülmüş ler. bizim danteller deki zarafet yok bunlarda.
schnüren,Beispiele Spitze,Spitzen-Modelle,Stimm-Modelle,Beispiele Spitze,Stricken,Nadelspitze,Gittern,Handtuch Spitze
 
sehpa masa dantelleri

masa dantelleri
 renda,modelos de renda,exemplos de rendas,exemplo de votação,modelos de voto,malha,botinhas de malha,vestido de malha
danteller

dantel

1.06.2013

dantelli bayan giyim

dantel modeller in büyük halini görmek için resmin üzerine tıklayınız.
yaz aylarında plaj ve denizin buluştuğu altın kumsallarda bikini veya mayo üzerine giyilebilen,plaj gezilerinde kullanılan çok şık dantel giyimler .
beyaz dantel  ile yapılmış bu kıyafet bir harika değil mi.

brezilya ve güney amerika ülkelerinde çok yaygın ve rağbet gören dantel bluz  kıyafetleri.
dantel modelleri